Intervju povodom premijernog nastupa u Kupu FBiH i nove sezone za PUM Miroslav Maroš predsjednik ŽOK ORAŠJE

Aktuelno Interviju Posavina Sport i Zdravlje
PUM: Ove godine po prvi put igrate kup natjecanje. Dobili ste za protivnika jaku ekipu iz Goražda koji je standardan član Premijer lige. Utakmica se igra u srijedu 07.10. u Goraždu s početkom u 17h. Vaša očekivanja?
Maroš: Svake godine težimo da pravimo novi iskorak kada je riječ o prvoj ekipi. Želimo pružiti uvijek novi izazov, priuštiti novo iskustvo , raditi i natjecati se sa najboljima kako bi učili i radili na sebi. Poznato je da godinama igramo jake turnire u mlađim kategorijama u Hrvatskoj Srbiji i Italiji nažalost zbog trenutne situacije nismo u mogućnosti iste posjećivati tako da tražimo nove izazove što će utakmica sa Goraždom svakako biti.
PUM:U subotu vaša ekipa ulazi u novu sezonu konkretno igrate 1.kolo u Srebreniku. Koja su vaša očekivanja na otvaranju sezone i kakve su ambicije Uprave u ovoj sezoni?
Maroš: Prema rječima trenera ekipa spremeno i željno očekuje početak sezone, djevojke su jako motivirane za nove nastupe kako bi svoj klub i grad predstavljalje u najboljem svjetlu. Svakako se nadamo pobjedom u 1. kolu i uvjeren sam da će djevojke dati sve od sebe. Mi kao uprava nemamo cilj koji smo postavili niti možemo postaviti zadatak jer je se radi o jako mladoj ekipi ali ćemo svaki eventualni iskorak maksimalno podržati te se truditi da ekipa ima što bolje uvjete za rad.
PUM:Na čelu ste jedinog ženskog kluba na prostoru Općine Orašje, kluba koji je za kratko vrijeme postao brend a naziv Žokice nadaleko poznat . Kako klub egzistira ? Da li ste zadovoljni podrškom zajednice?
Maroš:Zadovoljstvo je biti na čelu ovog mladog i uspješnog kolektiva ,posebno me raduje činjenica što je sve više djece uključeno u rad kluba što dokazuje da ovaj klub ima perspektivu. U ovim vremenima je sport na velikom iskušenju , situacija sa korona virusom je mnogo toga poremetila pa tako i funkcioniranje kluba ali svima je teško i nemamo vremena za kukanje već se moramo prilagoditi situaciju i kretati u zadanim okvirima. Skromni smo kao klub ali pravimo velike rezultate koji moraju imati veću pažnju i podršku.
PUM: zahvaljujemo se na vremenu koje ste izdvojili za naš portal i želimo vam mnogo uspjeha u novoj sezoni.