RASVJETA NA HAJDUKOVOM

Aktuelno Posavina Sport i Zdravlje

Počela je adaptacija stadiona NK Hajduka iz Orašja sa glavnim projektom postavaljanja rasvjete točnije 8 stupova visine 14m sa LED reflektorima ,osim postavljanja rasvjete radit ce se pristupni put i uređenje parkinga. U okviru dvorišta iza trebine u planu je izgradnja terena za mali nogomet kao i rekonstrukcija postojeće zgrade i klupa za rezervne igrače. U svakom slučaju kultno mjesto dobiti ce sasvim novi izgled.

Trener Hajduka Admir Isić ne krije zadovoljstvo. Isić ističe kako je riječ o najvećem projektu u zadnjih 50 i više godina. Kao trener i neko ko dobro poznaje prilike mogu da kažem da je ovo veliki infrastrukturni projekt i ubjeđen sam da se neće na ovom zaustaviti. Koristim priliku da se zahvalim glavnom kordinatoru projekta našem sugrađaninu i bivšem nogometašu Hajduka prof.Mehmedu Memiševiću kao i našem predsjedniku Nedimu H.Spahiću koji su uložili ogromne napore da ova ideja postane stvarnost.
Projekt je vrijedan 90.000.00 KM , također su veliku pomoć pružili Edin Ramić ministar u Vladi FBIH ,predsjednik Vlade Županije Posavske g. Đuro Topić te načelnik općine Stanko Vincetić bez njihove pomoći nebi mogli realizirati ovaj vrijedni projekta koji je od šireg društvenog značaja.