PRED ODBOJKAŠIMA DOMALJEVCA POLUFINALE KUPA

Domaljevac-Šamac Posavina Sport i Zdravlje

HOK Domaljevac zabilježio je novu pobjedu u gostima na parketu OK Modriča. Odličnom igrom odbojkaši Domaljevca su uvjerljivo svladali protivnike u sva tri seta( 25:13, 25:16 i 25:14) i tako se učvrstili na prvoj poziciji. Zadovoljstvo igrom i pobjedom iskazao je trener Zlatko Ivić, te naglasio kako su u Modriči odigrali jednu od najboljih utakmica u posljednje četiri godine. Velika rezultatska prednost omogućila je treneru Iviću, da iskuša neke nove varijante u postavkama igre, kao i mogućnost da ponovo uvodi mlade igrače Franju Ivića i Patrika Brkića.

Pred odbojkašima Domaljevca je ovoga tjedna polufinale kupa i teška utakmica s ekipom Bosne iz Kalesije. Pobjednik stječe nastup u finale kupa F BiH i eventualni završni turnir na razini države koji igraju po dvije ekipe iz F BiH i RS. Treba dodati kako su po svim odbjkaškim prognozama, prvi favoriti za osvajanje federalnog kupa bili odbojkaši Jedinstva iz Brčkog i HOK Domaljevac. Kako su brčaci poraženi od sarajevske Bosne, domaljevčanima se otvara put prema finalu kupa F BiH, tako i prema završnom državnom turniru.

-Općina Domaljevac-Šamac i Vlada ŽP maksimalno pomažu klub, a zbog pandemije naši poduzetnici su značajno zakazali, jer uvedene mjere negativno djeluju na njihovo poslovanje. Uz sve to, nije omogućen dolazak navijača i prodaja ulaznica, stoga su naša nadanja  usmjerena prema idućoj godini i sređivanju stanja sa financijama. U međuvremenu našom igrom potvrđujemo da financije nisu naš motiv već odbojka, zaključuje trener Zlatko Ivić. S ograničenim sredstvima klub pokušava ipak virtualnim putem stići do svoje publike. Tako će kroz vlastita sredstva, omogućiti elektronskim putem vođenje statistike kluba i po mogućnosti utakmice prenositi na posebnom kanalu.

(radioorasje.com)