Još jedno zanimljivo veće na 4.Božićnom malonogometnom turniru u Orašju

Vijesti

Iza nas je još jedno zanimljivo veče na oraškom parketu. MNK Posavina kao organizator i ove godine pobrinuo se da gledatelji imaju priliku vidjeti na djelu vrhunske malonogometne ekipe i mnoga poznata imena kako iz BIH tako i iz Hrvatske. Pored glavnog dijela turnira u seniorskoj kategoriji paralelno se održava i turnir veterana. Iza nas je je još jedna zanimljiva noć na oraškom parketu Rezime 2.večeri turnira Sinoć su odigrane 4 seniorske i 1 veteranska utakmica.

U prvoj utakmici sastale su se ekipe Cvjetići protiv ekipe Romin City. Ekipa Romin City slavila je s 0:1. Veterani su odigrali jako dobru i kvalitetnu utakmicu te tako publici pokazali kako još nisu za ” starog gvožđa” . Veterani Matića i HNK Mladost Vidovice odigrali su neriješeno 2:2 , ali odmah su se izvodili penali kako bi se odlučilo tko je bolji u međusobnom omjeru. Sretniji i spretniji bili su veterani HNK Mladost Vidovice. Treća utakmica donijela nam je dosta golova a sastale su se ekipe Jahači Magle i S-Club. Jahači su slavili 7:1. U Četvrtoj utakmici večeri snage su odmjerili sigurno međusobno dobro poznati igrači s obzirom da su obadvije ekipe sastavljene većinom od igrača iz Gradačca i okoline. Tišler Prom Gradačac igrao je protiv ekipe Gradačac ( promijenili su naziv u Tramošnica) .

U izuzetno žustroj utakmici Tišler Prom Gradačac slavio je sa 4:0. Posljednja utakmica večeri ponovno donosi dosta golova. Igrale su ekipe Maoča i La Cassa De Pizza. La Cassa De Pizza slavila je sa 0:4. Publika je ponovno imala priliku gledati dobar nogomet i mnoštvo golova.

Izvor: Facebook MNK Posavina