Ivan Pejic trener/igrač NK 19.Srpnja iz O.Luke lidera 1.županijske lige prognozira 6.kolo Prve Županijske lige

Posavina Sport i Zdravlje

Sloga Prud- Vitanovići 78

Kvaliteta na strani Pruda. Ako je domaćin u punom sastavu mislim da pobjeda neće izostati. Konačni ishod: pobjeda Pruda.

Hajduk Orašje – Mladost Sibovac

Dosta tvrda utakmica mladost i rastrčanost na strani domaćina, a iskustvo na strani gosta. Konačni ishod: Neriješeno.

Mladi Zadrugar-Bok

Iako igraju protiv drugoplasirane ekipe naše lige prednost ipak dajem domaćinu. Domaćin je već pokazao da su jako nezgodna ekipa kad igraju na svojem terenu.Konačni ishod: Pobjeda Zadrugara.

Kostrč-Donji Svilaj

Nakon nekoliko tijesno izgubljenih utakmica vrijeme je da domaćin osvoji sva tri boda. Iskustvo je sigurno na strani domaćina. Konačni ishod: Pobjeda Kostrča.

Napredak Matići-Mladost Domaljevac

Domaćin se u posljednjem kolu pokazao kao čvrsta ekipa i povratkom nekih domaćih igrača to sigurno više nije ista ekipa kao u prva dva-tri kola. Konačni ishod:Pobjeda Napretka.

Dragovoljac N.Selo-Sloga Tolisa

Prednost dajem domaćinu. Nakon lošeg starta ekipa N.Sela igra sve bolje i bolje i sigurno da će tražiti pobjedu i nastavak niza bez poraza. Konačni ishod: Pobjeda Dragovoljca.

Oštra Luka-Špionica

Uvijek je teško prognozirati svoju utakmicu. Jedino što mogu obećati je da će moja ekipa dati sve od sebe da iz utakmice izađemo kao pobjednici. Lijepo nam je na vrhu tabele i želimo tamo još ostati.

Iskoristio bih ovu priliku da pohvalim rad vašeg portala i poželim vam sreću u daljnjem radu.