IGRAČI NK ODŽAK 102 NA PRIPREMAMA U HERCEGOVINI.

Odžak Posavina Sport i Zdravlje

Nakon proljetnog dijela gdje smo zavrsili na 3.mjestu, u zimske pripreme smo krenuli jos jace i ambicioznije. U sklopu zimskih priprema putujemo u Posusje gdje cemo odigrati dvije utakmice sa ekipama Tomislavgradom i Ljubuskim, gdje ce trener Magazin najbolje uvidjeti u kakvom je stanju ekipa. Sto se tice ambicija za ovu sezonu , bit ce tesko dostici Gradinu na prvom mjestu, ali necemo se predati. Ima jos puno bodova u igri.

Medjutim, ova sezona ce samo biti uzlet i priprema za sljedecu , gdje se nadamo da cemo konkurirati za prvo mjesto i uvesti klub u viši rang gdje Odžak sa svojom bogatom povjesto u nogometu objektivno pripada kazali su iz ovog kluba.

Na pripreme simbolično krenuli sa kružnog toka koji simbolizira srce Odžaka.

Inače dobre rezultate kluba prati i dobra atmosfera koja se razvila oko NK Odžak kao u neka sretnija vremena. Naš grad, naš klub – je moto pod kojim bijelo plavi idu nove sezone sa velikim ambicijama ulaska u prvu ligu FBiH. Želimo im puno sreće na tom putu povratka stare slave klubu najbogatije tradicije na ovim našim posavskim prostorima.