FINALE PLAY OFF-a PREMIJER LIGE BiH U ODBOJCI

Domaljevac-Šamac Posavina

U subotu, 10.04.2021. godine, odigrat će se prvi finalni susret završnice Premijer lige Bosne i Hercegovine u odbojci, u kojem će svoje snage odmjeriti ekipe Hrvatskog odbojkaškog kluba „Domaljevac“ i Odbojkaškog kluba „Mladost“ Brčko.

Ovaj odbojkaški susret će se odigrati u Sportskoj dvorani ŠC fra Martina Nedića u Orašju, s početkom u 14:30 sati, dok će gledatelji sve moći pratiti u izravnom prijenosu putem BHT 1 programa.

Ekipa HOK „Domaljevac“ je prije nešto više od mjesec dana igrala u finalu KUP-a Odbojkaškog saveza BiH, također protiv OK „Mladost“, te je osvojila srebrenu medalju, dok joj je ovo prvo sudjelovanje u finalu play off-a Premijer lige BiH.

Trener Ivić ističe kako je poznato da je ekipa OK „Mladost“ favorit u ovom susretu, ipak HOK „Domaljevac“ je dostojan protivnik, koji će dati sve od sebe da ovakve prognoze demantira.

Finale se igra na dvije dobivene utakmice, prva se igra kod slabije plasirane ekipe iz regularnog dijela, a druga i eventualno treća kod bolje plasirane ekipe. Kada se uzme u obzir da je riječ o susretu dvije vrhunske ekipe sa vrha tablice koje karakterizira duga odbojaška tradicija i iskustvo, zasigurno nas očekuje uzbudljiva utakmica.