XXVIII SKUPŠTINA ŽUPANIJE POSAVSKE

Vijesti

PRENOSIMO PRIOPĆENJE ZA JAVNOST S XXVIII. SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE POSAVSKE

DOMALJEVAC – Uz predsjedanje Blaža Župarića, dana 27. 4. 2022. godine, održana je XXVIII. redovita sjednica Skupštine Županije Posavske.

Zastupnici su razmatrali i usvojili: Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o pomoći mladim obiteljima kod rješavanja stambenog pitanja, Izvješće o radu Županijskog pravobraniteljstva Odžak za 2021. godinu, Izvješće o radu i financijskom poslovanju Županijske bolnice za 2021. godinu, Program rada Županijske bolnice za 2022. godinu, Izvješće o radu i financijskom poslovanju Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske za 2021. godinu,

Program rada Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske za 2022. godinu, Izvješće o radu Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2021. godinu, Program rada Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2022. godinu i Zaključak o Mišljenju na Nacrt zakona o rudarstvu Federacije BiH.

Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja i inicijative postavili su i pokrenuli Drago Zečević i Mehmed Memišević.

Dana 26. 4. 2022. godine svoje XXVI. sjednice su održali Skupštinski odbori – Odbor za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo, Odbor za gospodarstvo, financije i proračun i Odbor za društvene djelatnosti.

                                                                                           Stručna služba Skupštine