U Odžaku ne staju: Bivši igrač Zvijezde Gradačac pojačao klub

Vijesti

Bivši igrač Zvijezde Gradačac Mirnes Hećimović novo je pojačanje federalnog drugoligaša ekipe Odžaka, saopštili su iz kluba na svojoj ”Facebook” stranici

Nakon što se prije par dana ekipa Odžaka pojačala na poziciji trenera u vidu Mirze Hasanovića, sada su doveli još jedno zvučno pojačanje, a riječ je o krilnom igraču Mirnesu Hećimoviću.

Ovaj igrač već ima drugoligaško iskustvo, a nastupao je za Seonu, Bosnu Mionicu i Zvijezdu Gradačac, dok je posljednji angažman imao u Slogi iz Pruda gdje je bio jedan od najboljih igrača.

”Između nekoliko drugoligaških ponuda Hećimović je izabrao Odžak i ne sumnjamo da će biti jedan od važnih karika u narednoj polusezoni. Takođe je odlična činjenica i to da pripada ‘bonus’ igračima, što još više daje na značaju jer smo imali problema sa mlađim igračima. Dobrodošao, Mirnese” – poručili su iz kluba.

Nakon prve polusezone Odžak se nalazi na 14. mjestu sa 15 osvojenih bodova, a jednako toliko imaju i po jedno mjesto iznad i ispod plasirani Orahovica i Lokomotiva Mirčina.