SAMER H.SPAHIĆ U REPREZENTACIJI BiH

Sport i Zdravlje

Po mnogim ocjenama i stručnim procjenama iako ima tek 15 godina Samer H.Spahić iz Orašja igrač HNK Cibalije iz Vinkovaca spada u jednog od najboljih igrača 1.HNL u kategoriji dječaka rođenih 2006 godine.

Pedagozi, psiholozi, treneri… znaju reći kako nikada nije dobro „u zvijezde ukivati“ mladoga, još uvijek nedokazanog sportaša. U načelu se s takvim stajalištima i slažemo.Ali isto tako držimo kako nije dobro, od straha neostvarivanja predviđanja i najava prešućivati, ne isticati ono što na terenu i izvan njega pokazuje i prezentira u ovom slučaju mladi nogometaš. Posebno ako je riječ o ozbiljnom i karakternom mladiću, odličnom učeniku i učeniku generacije O.Š.”Orašje” koji vrijedno radi, upija upute trenera, sluša i poštuje upute i primjedbe starijih suigrača na terenu, na putovanjima… A upravo je takav Samer H.Spahić, kapetan momčadi HNK Cibalije iz Vinkovaca.
Samerove sjajne predstave nisu promakle selektoru U-16 reprezentacije BiH proslavljenom nogometašu Nerminu Šabiću.

Naime na adresu HNK Cibalije iz Vinkovaca stigao je poziv selektora U-16 reprezentacije Bosne i Hercegovine, gosp. Nermina Šabića, za Samera H.Spahić

Pred U-16 reprezentacijom BiH su prijateljske utakmice protiv Saudijske Arabije, koje će se igrati u Sloveniji 01.09. i 03.09.2021. godine.

Mnogo sreće i uspjeha želi redakcija najpopularnijeg posavskog portala PUM.ba
Sretno Samer !!