POŠALJIMO JOŠ JEDNOM SPORTSKU RAZGLEDNICU IZ ORAŠJA

Vijesti

 IGRAJU ŽOKICE ❗

Ponovo će Orašje i ŽOK ORAŠJE biti centar odbojkaškog dešavanja. U okviru 2.kola Premijer lige BiH u dvorani SSC Orašje s početkom u 18h snage će odmeriti domaćin ŽOK ORAŠJE i ekipa Slobode iz Tuzle.

Kompletan odbojkaški spektakl najavila je i Posavska TV koja će utakmicu prenositi na svom kanalu od 17:55 Susret ove dvije ekipe već sada najavljuje zanimljivu utakmicu. U 1.kolu Sloboda je izgubila na domaćem terenu 3:0 od ekipe BL Banja Luka te sad traži prijeko potrebne bodove. ŽOK ORAŠJE je prvom svom nastupu nesretno izgubio nakon uzbudljivog meča koji je na kraju pripao ekipi iz Goražda koja je slavila rezultatom 3:2 Popularne Žokice pripremaju se za pomenuti meč te nakon što su se slegli utisci iz premijernog nastupa vjeruju da mogu do novih bodova.

Sve ovo dovoljno je da naši navijači napune tribine kao što su to činili i do sada,da pruže podršku djevojkama ,a to mnogo znači našoj mladoj ekipi koja ima prostora za napredovanje. OK Sloboda sigurno spada među bolje i najstabilnije premijerligaše što traži punu ozbiljnost i mobilnost.

Opis nije dostupan.

Ističe za PUM.ba Aleksandra Đorđević koja je već u prvom meču sa 19 poena bila najučikovitija te se pokazala kao opravdano pojačanje. Naime, Aleksandra je svoje odbojkaške korake počela u OK Poštaru iz Beograda, zatim nastavila u OK”Radničkom”Beograd da bi nakon Radničkog karijeru nastavila u SAD gdje provodi 4 godine.