POČETAK PRIPREMA U HNK MLADOST DOMALJEVAC!

Domaljevac-Šamac Posavina Sport i Zdravlje
– U nedjelju 07.02.2021.godine u 13h na stadionu Jelas obavit će se prozivka igrača i ujedno prvi trening u pripremnom periodu za drugu polusezonu.
U ovom pripremnom periodu planirano je obaviti 20 treninga, te odigrati 4-5 prijateljskih utakmica, o protivnicima u ovim pripremama javnost ćemo upoznati u nekoj od naših sljedećih objava.
– I dok su naši igrači bili na odmoru, uprava kluba je vrijedno radila, te skoro privela uspješnom kraju još jedan projekat, a to je uređenje unutrašnjosti stadiona koja je bila uništena prokišnjavanjem.
Tako smo u ovoj pauzi obnovili glavnu-domaćinsku svlačionicu, dječju svlačionicu, gostujuću svlačionicu, ured za sastanke i delegata, te svlačionicu za sudije.
Najveći dio ove obnove financiran je od sredstava koje smo dobili prijavom na natječaj kod SREDIŠNJEG DRŽAVNOG UREDA ZA OBNOVU I STAMBENO ZBRINJAVANJE REPUBLIKE HRVATSKE, a na tom natječaju dobili smo 80 000,00 KN (oko 20 000,00 KM).
Također na ovom natječaju smo prijavili i izgradnju SPOMEN PLOČE NA 12 POGINULIH BRANITELJA-IGRAČA HNK “MLADOST” DOMALJEVAC, čija će izgradnja i postavljanje započeti ubrzo.
– Na slikama vam donosimo novi izgled domaće svlačionice na stadionu Jelas.
BUDI uz MLADOST!!! 💙
PODRŽI MLADOST!!! 💙
Može biti slika sljedećeg: u zatvorenomMože biti slika sljedećeg: namještaj i u zatvorenomMože biti slika sljedećeg: u zatvorenomMože biti slika sljedećeg: u zatvorenomMože biti slika sljedećeg: u zatvorenomMože biti slika sljedećeg: u zatvorenomMože biti slika sljedećeg: 4 ljudi