PLAVI SALON U NOVOM IZDANJU, ALI TU NIJE KRAJ. RADOVI NA STADIONU PLAVIH NE PRESTAJU.

Vijesti

NK DINAMO iz Donje Mahale osim što pruža dobre rezultate na terenu uporedno radi na stvaranju što boljih uslova za rad u klubu i cjelokupni ambijent. Nakon što su uradili totalnu rekonstrukciju travnjaka, postavili reflektore, obnovili tribine i još mnoge infrastrukturne projekete na stadionu i oko stadiona Uprava NK Dinama ne planira stati.

Opis nije dostupan.

Stadion NK Dinama postaje prepoznatljiv svim ljubiteljima nogometa u BiH. U nastavku prenosimo vam izvještaj sa službene stranice NK Dinama iz D.Mahale [INFRASTRUKTURNI RADOVI ZAVRŠENI] Radovi na uređenju domaće svlačionice, sobe za sastanke (Plavog salona) te sobe za druženje uspješno su završeni.

Opis nije dostupan.

Uprava NK “Dinamo” ovim se putem zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli ostvarenju zacrtanih ciljeva. Nakon pripreme prostorija odrađena je instalacija novog namještaja i novih LED rasvjetnih tijela. Ovim putem se zahvaljujemo našem vjernom sponzoru PrimeEffect GmbH PersonalManagement na donaciji kompletne LED rasvjete za sve prostorije. Također, napomenut ćemo kako je svaki član Uprave kupio svoju stolicu u Plavom salonu te izraziti zahvalu dijelu članova Uprave koji su volonterski odradili dijelove poslova (ličenje zidova, čišćenje prostorija, dio instalacije namještaja i rasvjete). U prilogu slike konačnog izgleda prostorija.