NINA BADRIĆ U BRČKOM POMOGLA DEČKU IZ ORAŠJA DA ZAPROSI DJEVOJKU!

Vijesti

Pop pjevačica Nina Badrić progovorila je o novogodišnjoj noći pa otkrila kako je pomogla jednom dečku,onda je ispričala planove za iduću godinu.

Nina je otkrila kako je provela novogodišnju noć i pomogla jednom dečku po imenu Dario Maričić iz Orašja da ostavri veliku želju i svoj plan provede u djelo. “Bili smo na Trgu mladih u Brčkom, bio je rekord posjećenosti, došli su ljudi iz svih krajeva, pala je čak i jedna prosidba. Bilo je predivno. Pomogli smo da se prosidba odigra na način na koji je dečko zamislio, odsvirali smo mu posebnu pjesmu”, rekla je Badrić.

Opis nije dostupan.

Dodala je kako je na trgu bilo svih generacija, prenosi Telegraf.rs. “Ozarila sam se. Ljudima nedostaje glazba, sloboda, da se konačno sve stvari koje su nas pogodile u protekle tri godine, daj Bože da prestanu i da živimo jedni s drugima”, istaknula je Badrić. Pjevačica je za kraj otkrila koju su joj planovi za ovu 2022. godinu. “Želim svima da budu radosni i da nas sve posluži obilje zdravlja. Jako puno prekrasnih stvari mi se dogodilo u prošloj godini. Bilo je sve kako treba biti, radila sam u tempu koji meni odgovara, nije bilo ničega previše, jer sam se navikla na mir i da smanjim obim posla, a 2022. se nadam da će biti sjajna, potrudit ću se da u svakom danu pronađem radost i ljudima donesem samo dobro”, rekla je Badriću emisiji “Premijera – Vikend Specijal