INTERVJU S NADOM ĆULAP KANDIDATKINJOM ZA NAĆELNICU OPĆINE ODŽAK

Aktivizam Posavina

Poštovani.

Željela bih Vam se ovim putem kratko predstaviti. Moje ime je Nada Ćulap. Završila sam Ekonomski fakultet na Sveućilištu u Zagrebu.Od 2015. godine obavljam funkciju ministrice financija u Vladi Županije Posavske.Kandidat sam za načelnika općine Odžak ispred Hrvatske demotraske zajednice BiH.

U svom Izbornom programu na prvo mjesto sam stavila razvoj gospodarstva,kako bi se omogućila nova zapošljavanja,te zadržavanje mladih ljudi i njihovih obitelji.Gospodarske zone uz granični prijelaz “Svilaj” i turizam kojega će donijeti prometna povezanost – naša su prilika.Zato je potrebno u Odžaku osnovati i Ured za planiranje i razvoj.

Transparentno i odgovorno gospodarenje državnih poljoprivrednim zemljištem na korist svih građana općine Odžak. To je jedan od prioriteta,kojem sam težila i težit ću kroz svoje djelovanje.

Ja sam žena i majka, razumijem i hoću našu zajednicu učiniti osjetljivom za potrebe najugroženijih. Zajedno ćemo izgraditi program za zaštitu obitelji,bolesnih i nemoćnih,osoba s posebnim potrebama,koje ne smijemo zaboraviti.Pojačano pomagati rad našeg Doma zdravlja.

Posebnu pažnju i mjesto u društvu zaslužuju naši branitelji.Osigurat ćemo bolji društveni i socijalni položaj branitelja i njihovih obitelji.Jednako važnim smatram i izgradnju temelja za zdravu i snažnu mladost.Stavljanjem školskog sporta u središte pozornosti,te davanjem potpore za aktivne sportske klubove.

Uvjerana sam – da pametnim,mudrim i poštenim vođenjem,Odžak može postati općina poželjna za život. Ovim putem tražim Vašu potporu u realiziranju svih gore navedenih ciljeva,jer samo ZAJEDNO možemo ostvariti postavljene ciljeve i više od toga!

Zajedno za Odžak!

Srdačan pozdrav,

Nada Ćulap