GOSTOVANJE DOMALJEVCA U ZENICI !

Domaljevac-Šamac Posavina
NK “Čelik” Zenica-HNK “MLADOST” DOMALJEVAC
🏟 stadion Bilino polje – Zenica
📅 07.03.2021.god – NEDJELJA
⏰ 14:00h
– U trećoj prijateljskoj utakmici u ovim pripremama naši momci će odmjeriti snage sa jednim od najvećih klubova u Bosni i Hercegovini, a riječ je o ekipi NK Čelik iz Zenice.
Klub iz Zenice trenutno nastupa u 1.ligi ZDK (rang kao naš), ali to ne umanjuje veličinu ovog kluba i ono što on predstavlja za BiH nogomet, te smo sigurni da će ubrzo Čelik opet biti ono što je bio, budući da su klub preuzeli mladi ljudi puni energije, novih ideja i ljubavi prema svom klubu.
– Najveća snaga Čelika su njegovi navijači, popularni Robijaši, koji kada su na tribinama stadiona stvaraju paklenu atmosferu bez obzira protiv koje ekipe njihov Čelik igra. Na našu žalost naša ekipa neće osjetiti tu atmosferu budući da će tribine biti prazne zbog epidemioloških mjera.
– Utakmica će se odigrati na stadionu Bilino polje, stadion je to koji je svjedočio mnogim velikim utakmicama, ekipama i igračima, kako u klupskim natjecanjima, tako i u reprezentativnim, budući da na ovom stadionu jako često svoje utakmice igra reprezentacija Bosne i Hercegovine.
– Velikoj većini naših igrača ovo će biti najveća utakmica u njihovim dosadašnjim karijerama i bez obzira što se radi samo o prijateljskoj utakmici sigurno smo da će svaki od njih dati sve od sebe kako bi na dostojan način predstavili našu Mladost i naš Domaljevac.
– Utakmica je na rasporedu u nedjelju 07.03.2021.god sa početkom u 14:00h na stadionu Bilino polje u Zenici.
– Za sve one koji požele ovu utakmicu pratiti uživo naš klub u suradnji sa NK Čelik potrudit će se organizirati LIVE STREAM utakmice, o čemu ćemo javnost upoznati na dan utakmice.
Ukoliko uspijemo u ovoj namjeri u našem klupskom kafiću caffe bar Mladost organizirat ćemo zajedničko gledanje utakmice.
BUDI uz MLADOST!!! 💙
PODRŽI MLADOST!!! 💙
Može biti slika sljedećeg: stadion i na otvorenom