BOGAT SPORTSKI VIKEND ISPUNJEN NOGOMETOM, ODBOJKOM I RIBOLOVOM

Posavina Sport i Zdravlje
U 25. kolu Prve federalne lige nogometaše Orašja očekuje teško gostovanje kod Igmana iz Konjica, koji je u proteklom kolu napravio iznenađenje pobjedom u Goraždu. Momčad Dinama iz D. Mahale ima veliku priliku za osvajanje gostujućih bodova na nedjeljnom gostovanju kod Lokomotive u Miričini, koja je na pragu ispadanja iz lige. 21. kolo u Prvoj županijskoj ligi donosi derbi u Domaljevcu između Mladosti i vodećeg 19.Srpnja, a neizvjesno će biti i u susretu Bok – Napredak. U ostalim utakmicama igraju: Mladi Zadrugar – Hajduk, Mladost (S) – Kostrč, Sloga (T) – Sloga (P), Frankopan – Vitanovići 78 i Mladost (DS) – Dragovoljac. U Drugoj Županijskoj ligi, na rasporedu su utakmice 11. kola. Igraju Korpar – Tramošnica i Hašk Napredak – Mladost Vidovice.
U organizaciji Federalnog odbojkaškog saveza, u subotu i nedjelju u Sarajevu će biti održan završni turnir za prvaka Federacije BiH u kategoriji juniori. Nastupit će HOK Domaljevac, Kakanj 78, Gradina Herceg Srebrenik i domaćin Bosna.
Na jezeru “Ulovi i pusti – Ciglana” Orašje, danas je započelo tradicionalno trodnevno šaransko natjecanje „KUP UDRUGE 2021″. Za natjecanje u organizaciji Udruge ribolovaca Šaran Orašje, koje će trajati do nedjelje, prijavljeno je 14 ekipa koje sačinjavaju isključivo članovi Udruge.
(radioorasje.com)