ADVENT ZA MAGDALENU ŽIVKOVIĆ!!

Vijesti

Dragi prijatelji i ljudi dobre volje, pozivamo Vas da se uključite u humanitarnu akciju za Magdalenu Živković kojoj su svakodnevno potrebne fizikalne vježbe i razni drugi tretmani.

Magdalena Živković je rođena 03.03.2015. godine, s 10 mjeseci je upućena u Zlatni Cekin u Slavonski Brod, gdje joj je dijagnosticirana izražena Hypotonija mišića nogu, nije mogla samostalno sjediti, pa je krenula na redovite intenzivne NRT po Vojtinoj koncepciji i po Bobatu.

Djevojčici je s 2.5 godine dijagnosticiran Angelmanov sindrom, kašnjene u psihomotornom razvoju, perinatalna asfiksija, strabizam.Kod Magdalene je prisutna disfagija, zbog čega djevojčica jede isključivo kašastu hranu, ona ne može jesti samostalno, nema razvijen govor, ne hoda. Magdalena putuje 2-3 puta tjedno u Sl. Brod na fizikalne vježbe, u udrugu u Grebnice kod logopeda i rehabilitatora, te u bolnicu na vježbe po Bobatu, te ljeti u Vinkovce na terapeutsko jahanje.

Magdaleni je svakodnevno potrebna 24h-na njega, za Magdalenu brine mama koja je vezana za nju i ne može radi toga ostvariti radni odnos.